Menu

Højrebloggere ind i jagten på Sygehusansatte

Kim Møller fra Bloggen Uriasposten er flere gange blevet beskyldt for at vise personoplysninger som har udløst grov chikane.

Hetzen mod de ansatte fra Næstved Sygehus fortsætter. Flere højrebloggere er gået ind i jagten på fotos og andre oplysninger om de ansatte på sygehuset, heriblandt Kim Møllers blog Uriasposten.

Netavisen P77 skrev i går i artiklen Muslimhader hænger Sygehusansatte ud at en dansk muslimfjendsk forening, som kalder sig for Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark i et læserbrev lagt frem på deres hjemmeside har hængt flere ansatte fra Næstved sygehus ud med navn og stillingsbetegnelse.

Formanden for Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark Anders Gravers oplyste endvidere følgende via sin Facebook Profil i går.

"Arbejder på at finde billeder af de danske kollloboratøre der svinede kvinden, de skal ikke tro at man gøre sådan noget mod en dansker uden at det får konsekvenser."

Læserbrevskribenten som er en islamfjendsk dansk kvinde beskylder i sit læserbrev, flere navngivende ansatte fra gynægologisk afdeling på Næstved Sygehus for psykisk terror og chikane i forbindelse med en indlæggelse hvor hendes krav om at blive behandlet af en ikke-muslimsk læge og sygeplejerske var blevet afvist.

Ledende Overlæge Jørn Kvist Thomsen fra Gynægologisk afdeling på Næstved Sygehus udtalte blandt andet følgende om sagen til Netavisen P77 igår.

Ønsker de ikke at lade sig behandle af vores personale så må de henvende sig et andet sted.

Her på sygehuset er alle vores ansatte uanset deres religiøse eller etniske baggrund veluddannet og i stand til at yde den rette hjælp til alle de patienter vi modtagere og behandler.

Man kan som patient ikke nægte hverken at lade sig behandle af en mand eller af en kvinde, eller af en med eller uden tørklæde. Vi gøre ikke forskel på vores patienter og patienterne skal ikke gøre forskel på vores personale.

I dag fortsætter chikanen og jagten på fotos og personlige oplysninger om de ansatte.

Den højreorienterede blogger Kim Møller fra bloggen Uriasposten har offentliggjort kommentarer på sin blog med links til fotos, facebook profiler, kontaktinformationer og E-mail adresser på to af de ansatte fra Gynægologisk afdeling på Næstved Sygehus.

Det drejer sig om en dansk læge og en muslimsk sygeplejerske, der begge er nævnt i det læserbrev som Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark har lagt frem på deres side i går.

Disse to omtales blandt andet som svin, landforræder og som tilhængere af en pædofil muslimsk profet. Der henvises til at man tager kontakt til dem via deres E-mail eller Facebook Profiler for at "fortælle dem hvad man syntes om dem"

Det er ikke første gang at Kim Møller fra Uriasposten på sin blog vælger at godkende og offentliggøre kommentare som indholder private oplysninger og kontaktinformation.

I foråret 2010 blev dagtilbudsleder Ruth Theilmann, der er chef for seks daginstitutioner i Århus hængt ud på Uriasposten efter en ophedet debat om svinekød i daginstitutioner.

Fagbladet Børn og Unge skrev følgende om sagen:

”Politiet behøver ikke lede langt efter folk, der er rasende på den århusianske dagtilbudsleder Ruth Theilmann efter, at hun har forklaret, hvorfor en række af byens børnehaver har droppet svinekød."

Det kræver kun få museklik at finde frem til de højreorienterede debatfora på internettet, hvor vreden mod Ruth Theilmann er størst, og hvor hun blandt andet udnævnes til at være landsforræder. Uriasposten.dk er et af de steder.

Her svømmer det i øjeblikket over med skældsord, hadefulde ytringer – og endog en helt utilsløret trussel.

"Måske falder hun og brækker et eller andet," skrives der i bloggen som kommentar til en debattør, der omtaler Ruth Theilmann som en "hjernedød kælling".

En anden linker i sit indlæg til telefonnummer og mailadresse til Ruth Theilmann. "Her kan man skrive, hvad man synes om hendes lorteforslag", lyder opfordringen.

Et råd, som en del har valgt at følge. I snart en uge er Ruth Theilmann således blevet bombarderet med aggressive e-mails, heriblandt flere med så truende et indhold, at det nu er meldt til politiet.

Last modified onThursday, 28 October 2010 12:31

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?