Menu

Løgneren Anders Gravers igen på spil

Foto: Simon Wedege
Anders Gravers fra SIAD afsløret igen i grov og umoralsk løgnhistorie.

 

Muslimhaderen Anders Gravers, fra den ekstremistiske gruppe Stop Islamiseringen af Danmark har det med at tage let på fakta og sandheder og er overhovedet for fin til at forsøge sig med at  skumme fløde på løgnhistorier.


P77 afslørede for mindre end en måned siden en af hans løgnhistorier.

Det var en blodig historie om at muslimer i Indien havde halshugget en gruppe hindu kvinder. Gravers havde pyntet sin historie med et foto, hvor man ser tre lig hvor kroppen og hovedet er adskilt.

Problemet var bare at billedet ikke var taget i Indien og det var ikke indiske kvinder man så, men kvinder fra El Salvador, et land kendt for at have en høj rate af morderiske voldtægter af kvinder. Historien om at muslimer havde halshugget en gruppe hindukvinder viste sig således at være en fuldfed blog-and som Anders Gravers, forblændet af sit had til muslimer havde ædt råt og offentliggjort i et blogindlæg på sin hjemmeside.


Nu er den så gal igen, denne gang er det gået ud over den afdøde amerikanske libyen ambassadør Christopher Stevens, der blev myrdet under et Al Qaeda attentat på det amerikanske konsulat i Libyen, i forbindelse med protester over en ny anti-islam film.


Som mange sikkert har forventet, er der gået totalt Duracel Kanin i Anders Gravers, der sprøjter den ene groteske løgnhistorie ud efter den anden, her i kølvandet på de voldsomme protester  i flere muslimske lande.


Afdøde Christopher Stevens, er på den mest frastødende måde blevet fastspændt til Anders Gravers hadefulde og umoralske propagandamaskine, der på det sidste har bragt flere blogindlæg med overskrifter der fortæller at Stevens før han døde blev voldtaget og mishandlet.


“Den amerikanske ambassadør der blev voldtaget og dræbt af troende muslimer i Libyen, var også en do-good’er der så det bedste i de folk der endte med at voldtage og dræbe ham”. Skriver Anders Gravers på sin hjemmeside lige under et billed taget af den afdøde ambassadør, imens han blev bragt til hospitalet af civile desperate libyer der først forsøgte at redde hans liv.
 
Voldtægteshistorien har Gravers hentet fra sine rabiate venner i USA, som igen har fundet historien på en hjemmeside for en TV kanal i Libanon, kendt for at bringe nyheder fra kilder der støtter kristne militser.


Hele voldtægtshistorien er en and, en klam løgn og en hån af den afdøde ambassadør.

Løgnen kan spores til blogs som Gadaffi tilhængerer der jo hader USA står bag.


Hele det screencap som Anders Gravers viser på sin hjemmeside er manipuleret og den franske pressenyhedstjeneste AFP, der er opgivet som kilde til voldtægtshistorien har forlængst dementeret og udtalt at de ikke har bragt nogen nyheder, om at den afdøde ambassadør er blevet voldtaget.


De har også bedt om at alle der bringer den falske historie øjeblikkeligt opdater deres sider med AFPs dementi.

Men den slags er løgneren Anders Gravers helt koldt overfor. Han går kun op i en ting og det er at sprede sit enorme maniske had til muslimer og islam.
Så skidt pyt med at det han bringer er ondsindet og løgnagtig. Det gælder jo om at holde hadet rullende  for Anders Gravers.


Læs mere hos bloggen Tosseanstalten der har en nøje gennemgang af hele sagen.

Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?