Menu

Nynazister bag anti-homo markering

Nynazister bag anti-homo markering

Danske nazister bag homofjendske klistermærker i København.

Det var nynazister fra den højreekstremistiske gruppe Danmarks Nationale Front DNF, som stod for opklistringen af de homofjendsk klistermærker, som årets Homopride deltagere blev mødt af flere steder i indre København.

På deres hjemmeside skriver nynazisterne følgende om grunden til deres angreb på homoseksuelle i Danmark.

"Du kan idag sjældent tænde dit fjernsyn uden at se et program med en homoseksuel mand eller kvinde og som oftest en dreng eller en pige. Unge og letpåvirkelige mennesker som ser disse programer finder det pludselig normalt at være homoseksuel og nok også en god måde at få lidt ekstra opmærksomhed på."

"Denne tendens skal simpelthen stoppes. At man fra mediernes side hellere vil forherlige skabagtige og overfladiske unge mennesker i stedet for eksempelvis en hårdtarbejdende håndværker kan man jo kun ryste på hovedet af.

Det er desværre spillereglerne i samfundet idag, de gamle værdier bliver kastet til side for et billigt grin. Hvor meget mere må vi opgive af os selv for det de kalder tolerance??" Kilde.

Danmarks Nationale Fronts holdninger bygger på højreradikale og racistiske ideologier og gruppen består af både højrenationalister og nynazister.

Danmarks Nationale Front plejer først og fremmest at markere sig stærkt imod muslimer og indvandrerer.

Årsagen til at de nu også kaster sig over de homoseksuelle så åbenlyst skal ses i lyset af deres tætte samarbejde med russiske nynazister der er kendt for at være voldlige overfor homoseksuelle i Rusland.

Medlemmer af DNF sammen med Anders Gravers fra SIAD: Foto P77

Foruden sit samarbejde med russiske nynazister, har Danmarks Nationale Front også et uofficielt samarbejde, med den islamfjendske gruppe Stop Islamiseringen af Danmark og medlemmer af Danmarks Nationale Front ses ofte som deltagere i demonstrationer afhold af Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark.

Nynazister med i antimuslimsk demonstration holdt af Stop Islamiseringen af Danmark: Foto Redox

 Politiets Efterretningstjeneste PET følger tæt Danmarks Nationale Front og deres samarbejde med russiske nynazister.

Ledende medlemmer af Danmarks Nationale Front har været i Rusland op til flere gange og deltaget i skydeøvelser og i lejre hvor deltagerne deltager i kampe og modtager undervisning i kampsport der også inbefatter brug af våben og kniv.

DNF kamptræning i Rusland: DNF video Youtube 2013

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?