Menu

Paludan: Håber at alle verdens muslimer vil blive udryddet

Paludan: Håber at alle verdens muslimer vil blive udryddet
Stram Kurs Youtube

I en Youtube video afslører Rasmus Paludan at hans V-tegn står for sejr om en fuldstændig udryddelse af samtlige muslimer i verden.

"Det bedste vil selvfølgeligt være at der ikke er en eneste muslim tilbage på vores kære jord og jeg håber at det vil ske en dag og så ville vi have nået vores endelige mål - med sikkerhed! og vores endelige mål vil jeg minde om hedder at vise V tegn og ytre sejr"
Rasmus Paludan stifter af Partiet Stram Kurs / Youtube 19.12.2018

Så ekstremt udtaler folketingskandidaten og stifteren af Partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan sig i en video fundet af Netavisen P77 på Youtube.

I den lidt over 2 minutter lange video optaget den 19 december 2018 udenfor New York i USA. Lagt på YouTube af Stram Kurs, ses Rasmus Paludan stå med ryggen til det nye World Trade Center og snakke om muslimer og Islam.

Foruden afsløringen af sit endelige mål nemlig et sejrshåb om at alle muslimer bliver udryddet fra kloden,kommer Rasmus Paludan også med følgende udsagn i videoen. 

Islam er drab og voldtægt 

"Det er det islam er, drab, ydmygelse, voldtægt, hærværk og fornedrelse mod alle der ikke er muslimer, faktisk også dem der ikke er muslimer på den måde som de enkelte retninger indenfor islam, mener man skal være muslim på."

Muslimer forstår kun fysisk magt 

"Det eneste muslimer forstår, det har vi fra den lærte Bill Warner, er overvældende fysiks magt, det er det eneste muslimer forstår og har respekt for, når det kommer fra nogen såkaldte vantro, det vil sige ikke muslimer."

Vi er i kamp og fjenden er islam og muslimer

"Det her er en kamp og fjenden det er islam og muslimer og vi kan starte med at sørge for at fjenden ikke er i vores eget land Danmark,og så kan vi eventuelt hjælpe andre lande med at få dem ud fra deres lande."

Når alle muslimer er væk fra jorden er målet nået

"Det bedste vil selvfølgeligt være at der ikke er en eneste muslim tilbage på vores kære jord og jeg håber at det vil ske en dag og så ville vi have nået vores endelige mål - med sikkerhed og vores endelige mål vil jeg minde om hedder at vise V tegn og ytre sejr"

Hvis du vil vide mere

Hvem er Bill Warner?

Rasmus Paludan henviser i videoen til en Bill Warner og det er tydeligt at høre at Paludan også henter sit syn på muslimer fra Bill Warners skrifter om islam.

Bill Warner hvis rigtige navn er Bill French er en kontroversiel skikkelse med ekstreme antimuslimske holdninger. Warner er del af det internationale Counterjihad netværk, et netværk kendt for at sprede stærkt antimuslimsk propaganda og for at være knyttet til flere højreekstreme antimuslimske grupperinger i USA, Canada og Europa. Blandt andet de såkaldte antimuslimske Defence Leauges og Pegida, samt Stop Islamiseringen af Europa SIOE, der er stiftet af danske Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark og Stop Islamiseringen af Amerika ( sammen med den ultra-national konservative zionistiske blogger Pamela Geller)

Den norske terrorist Anders Breivik opbyggede sit ideologiske og politiske ståsted ved at følge Counterjihad netværkets net af blogs og hjemmesider.

Amerikanske Southern Poverty Law, en organisation af jurister som dokumenterer racisme og ekstremisme, har oprettet en side om Bill Warner og sat ham på listen over amerikanere der angriber muslimer, med fordrejninger og løgne.

Hvad er etnisk udrensning (Wikipedia)?
Mere fra P77 om Rasmus Paludan

Rasmus Paludans tydelige og direkte massedrabs-retorik og demagogiske ytringer om muslimer er uden fortilfælde i dansk politik. Om de danske vælgere er parate til at belønne Rasmus Paludans sejrshåb om at nå i mål med sit ønske om at børn, mænd og kvinder skal udryddes, blot fordi de er muslimer, vil de næste 4 ugers valgkamp vise.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?